Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

'GEDREVEN DOOR TALENT, VERBONDEN IN CREATIVITEIT'

Wijziging locatie “Breda Buiten presenteert Classic Young Masters”

Wijziging locatie “Breda Buiten presenteert Classic Young Masters”.
Op 13 juli 2021: Gratis toegankelijk concert op locatie Ingenhousz Breda!
 
Vorige week hebben we u geïnformeerd dat Classic Young Masters op dinsdag 13 juli a.s. het podium zal betreden in Breda in het kader van Breda Buiten. Gisterochtend is besloten dat de locatie gewijzigd zal worden vanwege het feit dat het podium niet geschikt wordt geacht voor dergelijke concerten.
In overleg met Breda Buiten zijn we blij met de oplossing dat we deze avond geheel in stijl toch kunnen laten plaatsvinden op de locatie Ingenhousz Breda! Classic Young Masters is hier gevestigd sinds 1 april 2021 en deze locatie biedt onze stichting veel mogelijkheden.


 

Optredens van musici Classic Young Masters.


Maar liefst 6 musici die in de afgelopen jaren ons traject hebben gevolgd zullen zich deze avond presenteren. Daarnaast komen er met een aantal musici ook hun vaste partners/begeleiders mee. 
De volgende talenten kunt u deze avond beluisteren:

 Fee Suzanne de Ruiter (mezzosopraan) en Gulmira Issabekova (piano)
Inge van Grinsven (harp)
Jules Baeten (klarinet) en Elizabeth Rikken (piano)
Julian van der Linden (alt- sopraan- baritonsaxofoon)
Daphne Wesseling (alt-sopraan-baritonsaxofoon
Thomas Dulfer (fagot)
Deborah Witteveen (alt-sopraan-baritonsaxofoon)
 
U kunt deze avond dus genieten van de optredens van onze musici en ook van de faciliteiten van Ingenhousz Breda, zoals van het geweldige restaurant, gebruik maken.

Entree gratis

De entree is voor deze avond gratis dus de actie van 50% korting komt hiermee te vervallen. U kunt zich nog steeds opgeven om naar ons concert te komen dan zorgen wij dat u op de gastenlijst komt.

Voor de mensen die zich al hebben aangemeld verandert er, buiten het feit dat het voor u nu ook een volledig gratis concert is, verder niks: uw naam blijft op onze gastenlijst staan. Als u direct een kaartje heeft besteld via de site van Breda Buiten krijgt u via die organisatie uw geld retour. Het is wel belangrijk dat u een nieuw ticket reserveert.
Aanmelden is verplicht omdat het een corona-proof concert is en kan ook direct via ons! Dit kan nog steeds via: jos@classicyoungmasters.nl.
 
Voor de volledigheid nog even alle informatie op een rij.
Locatie: Ingenhousz Breda, Dr. Jan Ingenhouszplein 42, 4814 EH Breda.
(Gratis parkeren achterzijde van het pand). https://ingenhouszbreda.nl
Aanvangstijd concert: 20:00 uur. Einde: 22.00 uur.
Informatie en reserveren voor het restaurant kan via: Ingenhousz Breda | Taste  

  

Steun ons

Vriend Partner Doneer

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren