Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

2020 vervolgCYM is volop bezig met het werven van de benodigde financiële middelen om de musici zo goed mogelijk op weg te helpen. Het is fijn dat merken dat er veel mensen zich hiervoor willen inzetten. Mocht u ook suggesties hebben of misschien graag een bijdrage willen leveren neemt u dan vooral cotnact op met Maria Croese, directeur maria@classicyoungmasters.nl  Vanaf februari krijgen we ook nieuwe ondersteuning op kantoor door 2 vrijwilligers met wie u ongetwijfeld nog zult kennismaken. Daarnaast is er iemand aangetreden om de boekhouding in 2020 voor ons te doen en Anna Kuiper onze mentor gaat een deel van de concertorganisatie op zich nemen.  Allemaal waardevolle vrijwillige inzet!  Heel veel dank!   

De workshop improvisatie gegeven door Tim Kliphuis was een feestje van brede muzikale kennis en het humorvol omgaan met die kennis. Dat gaf geweldige effecten binnen onze groep instrumentalisten. De ‘zogenaamde’ terloopse opbouw van de improvisatie leidde tot verrassende resultaten waar iedereen deelnemer en luisteraar zichtbaar van genoot.

De Masterclass docenten Michel Tilkin en Hans Eijsackers hebben de musici in hun geweldige kennis en ervaring  laten delen. Hier gaat men dan echt de diepte in en worden bepaalde arrangementen en muzikale vaardigheden verder uitgediept  Thijs Kramer heeft enthousiast vorm gegeven aan zijn rol als docent van het laatste moment. Het is erg fijn als ervaren mensen op zo’n korte termijn kunnen inspringen. ( Andras Czifra moest helaas wegens ziekte afzeggen). Tijdens het Laureatenconcert presenteerden de musici hun ensembles met vaak spannend repertoire en een bijzondere bezetting. Het was genieten voor musici en publiek!

Tijdens deze dag hebben we een superinteressante samenwerking gehad met Chicks And The City. Natasja Morales en haar Radio Chicks hebben een talkshow en live stream verzorgd. Een live talkshow waarin een nieuwe “Chicks And The City” podcast werd opgenomen.

Meiden media en participatie project “Chicks and the City” neemt iedere woensdagavond in bibliotheek Rotterdam een nieuwe podcast op, welke tegelijkertijd wordt live gestreamd. In hun shows interviewen zij inspirerende en bijzondere mensen en initiatieven uit de regio Rijnmond.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren