Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

'GEDREVEN DOOR TALENT, VERBONDEN IN CREATIVITEIT'

Update proefspel Classic Young Masters

Momenteel ben ik, Maria Croese, bezig de beoordelingsformulieren samen te vatten tot een advies voor de deelnemers en hun docenten en daarbij wordt dan ook inzichtelijk wie er naar de Meesterproef mogen. Dat maken we bekend in de volgende Nieuwsbrief!
Die adviezen samenvatten is heel interessant werk om te doen. Je ziet dat de commissieleden vrijwel altijd tot dezelfde conclusies komen en je merkt ook dat het echt heel belangrijk is dat in dit stadium de deelnemers door de vakmusici van hun instrument worden beoordeeld. Daar waar ik als zanger van een jonge strijker nog best kan denken; ik vind het mooi, komt er dan vanuit de vakmensen de aanmerkingen waar het aan ontbreekt en wat er nodig is voor bestendiging en ontwikkeling van vaardigheden m.b.t de potentie vakmusicus te worden. Dat is heel boeiend want daar gaat het om bij CYM.

Ik hecht eraan alle commissieleden te bedanken voor hun inzet. Zij hebben voor een geringe symbolische vergoeding hun kennis en inzichten met ons gedeeld. De volgende gerenommeerde musici stonden ons bij:
Altviool: Karin Dolman, Emlyn Stam. Cello: Joachim Eilander, Roger Rechter. Viool: Peter Bogaert, Laurens van Vliet. Contrabas: Ying Lai Green, Aristoteles Potamianos. Trombone en Euphonium: Sebastiaan Kemner, Quirijn van den Bijlaard, Twan Dubbers. Dwarsfluit, Hobo; Egbert Jan Louwerse, Remco de Vries. Saxofoon en Klarinet: Raaf Hekkema, Jan Jansen. Zang: Henk Neven, Marcel Reijans. Harp: Charlotte Sprenkels, Petra van der Heijde. Piano: Ralf van Raat, Frank Peters. Slagwerk: Chris Leenders, Wim Vos.
Voorzitter Antony Hermus
DANK!

 

Steun ons

Vriend Partner Doneer

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren