Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Julian and Friends

Julian van der Linden is op 7-jarige leeftijd begonnen met saxofoon. Na een succesvol optreden met een Klezmerband werd hem aangeraden eens auditie te doen bij een talentschool. Hij werd aangenomen bij de School voor Jong Talent in Den Haag en studeert inmiddels bij Johan van der Linden aan de Hogeschool voor Kunsten in Utrecht. In 2019 heeft hij samen met zijn pianist Matthijs Jongen de derde prijs gewonnen bij het European Saxophone Forum in Polen.

 

Overige musici:

Daphne Wesseling (1998), saxofoon, docent en uitvoerend musicus.

Matthijs Jonge, piano , conservatorium van Utrecht studeert bij Henry Kelder

High Five bestaat uit vijf muzikanten, te weten Max den Hoedt (slagwerk), Pelle van Esch  Classic Young Master 2017! (bastrombone), Jelte de Buck (trombone), Hans de Munnik (trompet) en Julian van der Linden (saxofoon). Deze vijf muzikanten besloten met elkaar een band te vormen toen ze gezamenlijk bij het jong Nederlands Blazers Ensemble- west speelden. De band High speelt op hoog niveau verschillende muziekstijlen.

 

Dit concert wordt mogelijk gemaakt door Classic Young Masters met een bijdrage van Stichting van Zadel de Rooij.

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren