Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

'GEDREVEN DOOR TALENT, VERBONDEN IN CREATIVITEIT'

Concert Schouwburg Cuijk 25 oktober

Fee Suzanne Ruiter heeft op 25 oktober in de Schouwburg van Cuijk een prachtig programma gezongen. Fraai in samenstelling en uitvoering. De timing van Fee en haar vaste pianiste Gulmira Issabekova was zoals altijd weer uitstekend. Bijzonder mooi was de opening van het concert met het lied Glückliche Hand met als ondertitel "Like a lullaby, senza vibrato, molto legato, marcato ma leggiero" van de Amerikaanse componist Ron Ford. 
Ook Maxim Heijmerink gaf tijdens dit concert een prachtig recital met behoorlijk pittige stukken zoals de befaamde Paganini Etude van Franz List en de derde pianosonate van Prokofiev. Stukken met enorme dynamische verschillen en een ongekende virtuositeit. Maxim speelde werkelijk heel genuanceerd, heel krachtig en soms teder. Het publiek was erg onder de indruk van de drie musici en terecht! 

Steun ons

Vriend Partner Doneer

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren