Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

'GEDREVEN DOOR TALENT, VERBONDEN IN CREATIVITEIT'

Locaties Classic Young Masters

Ingenhousz Breda

IngenHousz Breda beschikt over een breed aanbod van faciliteiten die Classic Young Masters de mogelijkheden bieden om zich in Brabant verder te kunnen ontwikkkelen en samen te werken met andere (culturele) organisaties.

Ingenhousz beschikt over vergaderzalen met uitstekende faciliteiten, een restaurant en een fraaie kapel die als concertzaal fungeert. We hopen u op deze nieuwe locatie te mogen ontmoeten.

Classic Young Masters Rotterdam

In Rotterdam beschikt Classic Young Masters eveneens over een geweldige vertrouwde locatie in het WTC Rotterdam van waaruit wij nog steeds met veel genoegen onze activiteiten uitvoeren. We streven ernaar om als regionaal platform voor internationale business te fungeren.

De World Trade Centers Association is een mondiaal platform met maar liefst 320 vestigingen wereldwijd. Het bevordert de internationale handel en biedt toegang tot een internationaal netwerk waarin like-minded ondernemers en professionals met elkaar in contact staan. WTC Rotterdam is er trots op om, als een van de founding members, onderdeel uit te maken van dit ambitieuze platform. We streven ernaar om als regionaal regionaal platform voor internationale business te functioneren.

Het Atlantic Huis Rotterdam

In Rotterdam heeft Classic Young Masters een kantoorruimte in het Atlantic huis. Dit rijksmonument is ontworpen door Architect Piet Buskens. Het adres van deze locatie is:Westplein 57, 3016 BM Rotterdam

Steun ons

Vriend Partner Doneer

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren