Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

'GEDREVEN DOOR TALENT, VERBONDEN IN CREATIVITEIT'

Over ons

Classic Young Masters is een privaat gefinancierde stichting en heeft een ANBI-status.

Contact

Beursplein 37

3011 AE Rotterdam

Telefoon: 010-205 35 10

E-mail: info@classicyoungmasters.nl

Team

Jos Schroevers Directeur dirigent, projectmanager, artistiek leider, business consultant
Maria Croese Artistiek leider, coördinator begeleidingstraject Brede ervaring als klassiek zanger en pedagoog, fondsenwerver, organisator culturele projecten, NLP coach

Lucia Mastenbroek

secretaresse en projectondersteuning

ruim 40 jaar ervaring als secretaresse o.a. bij medisch specialisten

Theun Huisman, vrijwilliger bureauondersteuning rechtenstudie algemeen recht 

Mentoren begeleidingstraject

Marjolein van Gemerden, senior beleidsmedewerker tot aan haar pensioen bij het Fonds Podiumkunsten (en de voorgangers FPK i.o, FPK en FAPK) als senior beleidsmedewerker, met als aandachtsgebied muziekaanvragen en buitenlandse studiebeurzen. Daarnaast was zij secretaris van de Nederlandse Muziekprijs. Nu adviseert zij een aantal instellingen voor amateurkunst bij het aanvragen van subsidies. 

Erica de Wijs, was tot haar pensionering in 2006 docent, coördinator en studentendecaan bij het Rotterdams Conservatorium Codarts, nu is zij dirigent van koren en docent voor bijscholing muziektheorie. 

Anna Kuijper, sinds 2007 werkzaam als zelfstandig ondernemer, als adviseur, sparringpartner/coach en op het gebied van management .  Voordien werkzaam geweest in diverse managementfuncties en het project- en programma management. Zij heeft kennis van opleidingsstructuren en het begeleiden van studenten op HBO, post HBO en universitair niveau.

Raad van Toezicht

Kees Jan Rietveld

Voorzitter Directeur-eigenaar en oprichter van Buro

Rietveld Organisatie en Communicatie
Hugo Meijer Secretaris Advocaat partner Ten Holter Noordam Advocaten
Jacqueline van de Bergen Penningmeester Mede oprichter van Vrouwen die Bouwen
Hans Horsting Voormalig directeur Kamer van Koophandel Rotterdam
Michiel Lampe Partner Deloitte Legal B.V. 

Adviseurs 

John Floore

overleden 5 december 2020

Artistiek adviseur

In memoriam John Floore

Zijn leven stond in het teken van muziek en hij was een buitengewoon vriendelijk en positief mens.

Hij was zeer betrokken bij de oprichting van Classic Young Masters en heeft deze 8 jaren zich altijd voor de stichting ingezet. Hij was dol op de jonge muziektalenten en hun kansen en mogelijkheden gingen hem zeer ter harte.

John gaf jonge musici heel graag kansen, sprak ook liefdevol over hen. Hij sprak ook met warmte over het  werk van de stichting Classic Young Masters waarvan hij met toewijding adviseur was

 We zullen hem en de vanzelfsprekendheid waarmee hij altijd bij onze jonge mensen was betrokken enorm missen.

 

Jan Bart Henry financieel advies en sponsoring  adviseur public affairs en strategie
Jolande Huijers zakelijk adviseur voormalig directeur Beurs WTC, Rotterdam

Comité van aanbeveling

Dhr. W. Briët, honorair consul Japan; Dhr. W.GJ.M. van de Camp, vm lid Europees Parlement; dhr. F. Lavooij, directeur Nedspice Holding B.V.; Mw. T. Lodder, voormalig Zakelijk directeur van DNO, o.a. voorzitter Raad van Toezicht van het Nationaal Jeugd Orkest. Mw. Dr. R. Kohnstamm, psycholoog en publicist; Dhr. G. Oostvogel, zelfstandig adviseur en interim-manager bij Gabriël Oostvogel; Prof. Dr. A. Rinnooy Kan, hoogleraar Economie en Bedrijfskunde Universiteit van Amsterdam; Mevr. J.K. van Pernis –Gelderblom, bestuurder, lerares; Jhr. Mr. Theodoor Sandberg, advocaat te Rotterdam; Eric Vloeimans, trompettist en componist; Dhr. T. Woudenberg, oud lid Provinciale Staten Zuid- Holland en Gemeenteraad van Rotterdam.

Ambassadeurs
Bram van Sambeek - Fagottist
Remy van Kesteren - Harpist

Wiggele Warnar vm penningmeester van Classic Young Masters is als dank voor zijn inzet van de afgelopen 6 jaar benoemd tot eregast  van CYM
Download de volgende stukken:

Jaarplan 2020 samenvatting

Activiteitenverslag 2019 webversie    

jaarrekening 2019

 

Steun ons

Vriend Partner Doneer

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren