Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

'GEDREVEN DOOR TALENT, VERBONDEN IN CREATIVITEIT'

Over ons

Classic Young Masters is een privaat gefinancierde stichting en heeft een ANBI-status.

Directeur Jos Schroevers

Jos Schroevers is als directeur Classic Young masters eindverantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van de organisatie classic Young Masters, voor de contacten met samenwerkingspartners, sponsoren begunstigers, fondsenwerving algemeen in samenhang met de projecten die binnen Classic  Young Masters worden opgezet.

Jos Schroevers (1976) is een ambitieuze dirigent en cultureel ondernemer die op gepassioneerde wijze zijn liefde voor de muziek weet over te brengen. Zijn sterk ontwikkelde communicatieve en pedagogische vaardigheden in combinatie met zijn emotionele expressie zorgen ervoor dat hij een veelgevraagd dirigent is. Jos vindt het belangrijk om innovatief bezig te zijn als het gaat om klassieke muziek en houdt nieuwe ontwikkelingen scherp in de gaten. Hij werkt graag samen met instrumentale of vocale solisten. Daarnaast heeft hij belangstelling voor verschillende vormen van kunst, waarbij hij probeert disciplines met elkaar te versmelten. Biografie Jos Schroevers

Artistiek adviseur Antony Hermus

Wij zijn erg blij dat Antony Hermus zijn kennis en inzichten met ons wil delen als Artistiek adviseur. Antony gaat een belangrijke rol spelen in de selectieprocedure van de talenten. Antony Hermus is een bekende Nederlandse dirigent. Hij is momenteel vaste gastdirigent van het Noord Nederlands Orkest  en in Engeland Principal guest Director van Opera North. Hij is tevens vaste gastdocent orkestdirectie van het Conservatorium van Amsterdam. Ook internationaal is hij een dirigent die hogelijk gewaardeerd wordt gewaardeerd om zijn vakmanschap in combinatie met een positieve levenshouding. Dit resulteert in een inspirerende omgang met muziek op het hoogste niveau en komt terug in de wijze waarop hij zich inzet voor de ontwikkeling van jonge musici.Biografie Antony Hermus

Contact

Dr. Jan Ingenhouszplein 42

4814 EH Breda

Telefoon:(+31) 6 22203748

E-mail: info@classicyoungmasters.nl

KVK is: 55347878

RSIN/fiscaal nummer: 8516.65.202

 Adresgegevens locatie Classic Young Masters Rotterdam

 Het Atlantic huis.

Westplein 57, 3016 BM Rotterdam

Telefoon: +31) 6 22203748

E-mail: info@classicyoungmasters.nl

 

Team

Jos Schroevers Directeur dirigent, projectmanager, artistiek leider, business consultant

Lucia Mastenbroek

secretaresse en projectondersteuning

ruim 40 jaar ervaring als secretaresse o.a. bij medisch specialisten

Renée van der Linden boekhouding  
JurgenDamen projectleider

Mentoren begeleidingstraject

Anna Kuijper, sinds 2007 werkzaam als zelfstandig ondernemer, als adviseur, sparringpartner/coach en op het gebied van management .  Voordien werkzaam geweest in diverse managementfuncties en het project- en programma management. Zij heeft kennis van opleidingsstructuren en het begeleiden van studenten op HBO, post HBO en universitair niveau.

Fair Practice code Governance Code Cultuur en bestuursmodel

Classic Young Masters is een stichting, opgericht in mei 2012. Het is een kleinschalige organisatie met een Bestuur -directie model, waarbij het bestuur en de directeur het beleid bepalen. De uitvoering van het beleid is in handen van de directeur en een medewerker plus vrijwilligers. Statuten en directiereglement zijn conform de “Governance Code Cultuur” opgesteld.

De Stichting staat ook garant voor een eerlijke prijs voor kunst en cultuur en hanteert als leidraad de “Fair Practice Code” d.w.z. dat we als organisatie garant staan voor een eerlijke beloning, diversiteit en transparantie.

Bestuur en directeur zetten zich in voor het vinden van de benodigde gelden. Het bestuur en de direct aan de stichting gelieerde adviseurs zijn onbezoldigd. Hun inzet voor de stichting is gebaseerd op betrokkenheid. Intern legt de directeur verantwoording af aan het bestuur via vergaderingen en verslagen. Extern gaat die verantwoording naar de subsidiënten, fondsen en sponsoren door middel van een activiteiten- en financieel verslag. Deze verslagen worden ook in een compacte versie op de site openbaar gemaakt.

 

bestuur

Michiel Lampe

Voorzitter ad-interim Deloitte Legal B.V

Vera Hoogsteden Secretaris
Jorrit Klijs Penningmeester

Adviseurs 

Antony Hermus artistiek adviseur principal guest conductor van Opera North (UK) en vaste gastdirigent van het Noord Nederlands Orkest. Hij is tevens een regelmatige gast bij vele orkesten en operahuizen in binnen- en buitenland, artistiek adviseur van Stichting Jeugdorkesten Nederland en vaste gastdocent orkestdirectie aan het Conservatorium van Amsterdam.

 

Jan Bart Henry financieel advies en sponsoring  adviseur public affairs en strategie

Cees Brandwijk                             zakelijk adviseur                                                  Bender Brandwijk& partners B.V.

Comité van aanbeveling

Dhr. W. Briët, honorair consul Japan; Dhr. W.GJ.M. van de Camp, vm lid Europees Parlement; dhr. F. Lavooij, directeur Nedspice Holding B.V.; Mw. T. Lodder, voormalig Zakelijk directeur van DNO, o.a. voormalig voorzitter Raad van Toezicht van het Nationaal Jeugd Orkest. Mw. Dr. R. Kohnstamm, psycholoog en publicist; Dhr. G. Oostvogel, zelfstandig adviseur en interim-manager bij Gabriël Oostvogel; Prof. Dr. A. Rinnooy Kan, hoogleraar Economie en Bedrijfskunde Universiteit van Amsterdam; Mevr. J.K. van Pernis –Gelderblom, bestuurder, lerares; Jhr. Mr. Theodoor Sandberg, advocaat te Rotterdam; Eric Vloeimans, trompettist en componist; Dhr. T. Woudenberg, oud lid Provinciale Staten Zuid- Holland en Gemeenteraad van Rotterdam, G.J.H. van der Vegt

Ambassadeurs
Bram van Sambeek - Fagottist
Remy van Kesteren - Harpist

Iris Hond                 - Pianiste

Wiggele Warnar vm penningmeester van Classic Young Masters is als dank voor zijn inzet van de afgelopen 6 jaar benoemd tot eregast  van CYM
Download de volgende stukken:

Jaarplan 2020 samenvatting

Activiteitenverslag 2019 webversie    

jaarrekening 2020

Steun ons

Vriend Partner Doneer

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren