Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Yang Yang vervolg

Lahav Shani benadrukte hoe belangrijk gezond leven was voor een musicus, dat je altijd goed moet nadenken voor je ja zegt op aanbiedingen. Is het iets dat bij je past, helpt het je verder? Concoursen spelen is best belangrijk vooral als de intentie is om nieuw repertoire te studeren. Stel je verwachtingen niet te hoog, winnen is niet de belangrijkste meerwaarde van een concours.

Dit is een greep uit de onderwerpen die er sprake kwamen.

Overigens is Yang Yang toegelaten tot een speciale workshopweek in Portugal in het 'Belgais Center' opgericht door Maria Joao Pires. Yang Yang krijgt  les van haar en er zijn lezingen en workshops waarbij dus ook andere vaardigheden/onderwerpen worden belicht.

Dat is wel weer een mooi vervolg op ons traject.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren