Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

'GEDREVEN DOOR TALENT, VERBONDEN IN CREATIVITEIT'CYM is een landelijke organisatie en dus ook zeker in Rotterdam heel actief.
Zo zijn we bijvoorbeeld in gesprek met de organisatie van “Weekend van de Romantische Muziek”. Traditiegetrouw zal de Meesterproef, de jaarlijkse feestelijke presentatie van de nieuwe laureaten, ook in de Doelen plaatsvinden.
In de toekomst presenteert CYM zich ook in de concertserie “talent break” eveneens in de Rotterdamse Doelen. Hier zullen onze laureaten op een aantal woensdagen optreden in de lunchpauze.

CYM verbindt zich voor de nodige groei en inspiratie graag aan nieuwe organisaties en projecten om klassieke muziek te promoten. We willen daarom onze oud laureaten, de Alumni, inzetten bij nieuwe projecten zodat we meer jongeren kunnen laten zien dat muziek een prachtige manier is om je creativiteit te ontdekken en te ontwikkelen. Zij weten namelijk uit eigen ervaring hoe belangrijk dit is, ongeacht of je er je beroep van maakt.

Creativiteit is binnen iedere discipline essentieel om je verder te ontwikkelen.
We zijn inmiddels in gesprek met verschillende organisaties in diverse provincies.
Als er nieuws is over de projecten, waar dan ook in het land, hoort u dit van ons!
Het mag duidelijk zijn er wordt hard gewerkt aan een toekomstbestendige organisatie.

  

Steun ons

Vriend Partner Doneer

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren