Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Titel

De NRC Charity Awards zijn in 2011 in het leven geroepen op initiatief van NRC en bedoeld om zowel grote als kleinere goede doelen te ondersteunen bij het bereiken van bestaande en nieuwe donateurs, vrijwilligers en ambassadeurs. Deelname aan deze awards staat open voor alle charitatieve instellingen.

Uit de ruim 400 charitatieve instellingen zijn de volgende 20 goede doelen geselecteerd: Stichting Vluchteling, Het Poëzie Paleis, Classic Young Masters, Aletta Jacobs Fonds, Kenniscentrum Rutgers, De Luisterlijn, Stichting Hartpatiënten Nederland, Alzheimer Nederland, Fier!/SterkHuis/CKM, World Animal Protection, Nationaal Fonds Kinderhulp, IVN Natuureducatie, Vereniging Verkeersslachtoffers, Het Begint met Taal, Jointhepipe, Muzieum, Act!onaid, Hivos, Rookpreventie Jeugd, BlueMatch Ecostove, Sante pour Tous en Gorilla Stichting Nederland.

Voor deze doelen hebben studenten van de Willem de Kooning Academie een campagne ontwikkeld. Onze campagne is ontwikkeld door de studenten Erik Dernee en Sheyna ten Heever, begeleid door Belinda Yeung en Jacqueline van den Bergen van Classic Young Masters. De fotograaf voor de advertentie is Jaap Vliegenthart. 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren