Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

'GEDREVEN DOOR TALENT, VERBONDEN IN CREATIVITEIT'

Waarom meedoen?

Dit zegt Thomas Dulfer, fagot, Classic Young Masters in 2014

In 2014 was ik een van de gelukkigen die de Classic Young Master Award mocht ontvangen, dat betekent een begeleidingstraject van twee jaar. ”Deze constructie is uniek en kom je nergens anders tegen, het is ontzettend waardevol voor een jong talent.”

CYM geeft financiële ondersteuning in cursussen, lessen bij andere docenten, of instrumentaanschaf en voor mij was de adviserende rol die CYM ook aanbiedt
ontzettend waardevol. Ik was net begonnen in het eerste jaar van het conservatorium in Amsterdam en tegelijkertijd bezig met een bachelor in biomedische wetenschappen aan Amsterdam University College.

De adviezen van CYM hebben mij geholpen om muziek en wetenschap te combineren. Ik kon deelnemen aan een personal entrepreneurship programma. Hierin werd je gemotiveerd om te kijken naar wat je precies wilt gaan doen en hoe je dat met een goede focuskunt uitvoeren. 

Dankzij dit programma heb ik weer die focus. Ik ben begonnen aan een master fagot in Keulen. Dit combineer ik met het afronden van mijn master hart- en vaatonderzoek. CYM heeft mij geholpen om te komen waar ik nu ben. Zij helpen je op muzikaal gebied maar juist ook op andere gebieden en ze maken samen met jou de beste keuzes.

Hoe deelnemen?

Bijzonder goed presterende jonge musici krijgen de mogelijkheid mee te doen aan een Proefspel voor een commissie van vakmusici. De voorselectie verloopt via een Youtube filmpje of een in te sturen geluidsopname. Maximaal 25 jonge talenten worden uitgekozen voor het Proefspel.


Als je meedoet maak je kans op een tweejarig individueel begeleidingstraject of een groepstraject, helemaal betaald door Classic Young Masters. Bovendien regelen we interessante concertmogelijkheden op mooie locaties in Nederland.

Pak de uitdaging, neem de kans!

Proefspel en meesterproef

Meedoen aan het Proefspel betekent in ieder geval dat je, met je ouders en docent, een individueel gesprek krijgt met een van de vakmusici. Je krijgt een advies thuisgestuurd zodat je alles nog eens na kunt lezen.

Proefspel

Selectie

Bij het Proefspel wordt bepaald of je naar de volgende stap in de
selectieprocedure kan. Dit is de Meesterproef. Wordt je hiervoor uitgenodigd, dan
mag je deelnemen aan de groepsbegeleiding, projecten en concerten.

Bij de Meesterproef worden de Classic Young Masters gekozen die het individuele begeleidingstraject aangeboden krijgen. Na deelname aan de Meesterproef ben je Laureaat van CYM.
Meesterproef

Steun ons

Vriend Partner Doneer

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren