Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

'GEDREVEN DOOR TALENT, VERBONDEN IN CREATIVITEIT'

Artistiek leider Maria Croese

is gemiddeld 3 dagen per week werkzaam en is verantwoordelijk voor de inhoudelijke artistieke kwaliteit, coördinatie en communicatie van het begeleidingstraject. Zij heeft een conservatorium opleiding zang gedaan en is sinds 1996 als manager in de culturele sector werkzaam.

Vakopleiding klassiek zang conservatorium, werkzaam als uitvoerend musicus en pedagoog tot 2006. Individuele lessen, groepslessen en muziektheaterproducties, evenals het ontwikkelen van lesmateriaal voor de combinatie zingen en acteren. Opleiding tot NLP trainer. Organisatie van projecten als productieleider van het Belcanto Festival in Dordrecht. Daarna ben ik benoemd tot zakelijk directeur van Belcanto Holland BV. Mijn werkzaamheden bij Belcanto Holland hebben geleid tot een professionele organisatie en een financieel gezonde structuur. In de artistieke beleidslijnen is het gelukt kwaliteit aan een commerciële gedachte te koppelen.

2004 oprichting ‘Croese Cultuur praktijk en advies’, vanuit deze eenmanszaak verschillende culturele projecten ontwikkeld zoals o.a. “VOX” een omvangrijk koorproject voor amateurs. Advieswerk aan culturele organisaties. Fondsenwerving in opdracht 2006 Directeur van de Stichting Jong Muziektalent Nederland. Verantwoordelijk voor financiële bedrijfsvoering, organisatie projecten, Pr Communicatie, Fondsen- sponsorwerving. Contacten met het netwerk, subsidiënten/ fondsen o.a. Gemeente Rotterdam

 

Steun ons

Vriend Partner Doneer

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren