Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

'GEDREVEN DOOR TALENT, VERBONDEN IN CREATIVITEIT'

Wijziging Concert Classic Young Masters

Vanwege de nieuwe corona maatregelen was het heel spannend of het concert van morgen door mag gaan maar we hebben zojuist vernomen dat de gemeente Breda een uitzondering maakt en dat het concert binnen mag plaatsvinden in de Kapel van Ingenhousz. 

Omdat de kapel bezet is tot 20:00 uur is het niet mogelijk om het concert om 20:00 uur van start te laten gaan omdat onze musici nog even wat tijd nodig hebben om te soundchecken. Het concert zal nu aanvangen om 21:00 uur en zonder pauze tot ongeveer 22:30 duren. 

Het geeft u echter wel de gelegenheid om kennis te maken met de heerlijke gerechten die Ingenhousz op het menu heeft staan. Zo is er morgen een speciaal menu voor de gasten van Classic Young Masters. 

U staat als gast genoteerd maar als u een hapje wilt eten is het wel verplicht om te reserveren in het restaurant. Klik snel op onderstaande link om een tafel te reserveren. https://widget.guestplan.com/?id=EhgpF4T09e37804e38e2e4c85e1379255073843541c16c64&locale=nl

 

Onze talenten kijken er naar uit om weer live voor u te mogen optreden! 

Tot morgen.

 

Met vriendelijke groet,

Jos Schroevers

Directeur

 

Steun ons

Vriend Partner Doneer

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren