Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

'GEDREVEN DOOR TALENT, VERBONDEN IN CREATIVITEIT'

samenwerking met KOP Breda

KOP Breda is specifiek op het gebied van talentontwikkeling initiatiefnemer of (co)producent van kunstprojecten. Zij organiseren begeleidingstrajecten met experts, coaching op artistiek en organisatorisch gebied, masterclasses met betrekking tot ondernemerschap en presentatie, bieden toegang tot een zinvol netwerk en zetten in op zichtbaarheid.

KOP werkt met kunstenaars en designers die maximaal vijf jaar geleden zijn afgestudeerd aan een hbo-kunstopleiding of aantoonbaar professioneel maker zijn.

De geselecteerden van de Bosch Parade 2021 Vince Donders (installatie), Krista Smulders & Michel Ubels (performance) en Olivier van der Brandt & Carlos Gonzalez Moreno (interactieve installatie) werkten mee aan deze middag.

De Talenten van Classic young Masters ,  Inge van Grinsven en Julian van der Linden speelden solistisch en in speciale arrangementen voor saxofoon en harp. Speciale presentatie was de improvisatie met  Naomi Adriaansz, DJ Dina van Diest en Teus Nobel dituitstekende optreden tijdens de livestream vanuit Ingenhousz Breda in samenwerking met Inbreda

 

De Talenten van Classic young Masters ,  Inge van Grinsven en Julian van der Linden speelden solistisch en in bijzondere arrangementen voor saxofoon en harp. Speciale presentatie was de improvisatie met Naomi Adriaansz, DJ Dina van Diest en Teus Nobel dit uitstekende optreden was tijdens de livestream vanuit Ingenhousz Breda in samenwerking met Inbreda te volgen.

Ook KOP Breda: "trots kijken we terug op de Chapel Concerts, een live performance in de Ingenhousz Breda kapel waar jonge, klassiek geschoolde talenten van Classic Young Masters de samenwerking aangingen met gevestigde artiesten van lokale bodem. "


 

 

Steun ons

Vriend Partner Doneer

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren