Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

'GEDREVEN DOOR TALENT, VERBONDEN IN CREATIVITEIT'

Column Jos Schroevers

Na regen komt zonneschijn,

Dat geldt zowel voor het weer als de situatie rondom Covid-19. Steeds meer mensen zijn ingeënt en het aantal besmettingen neemt zienderogen af. Er is licht aan het einde van de tunnel en dat hebben we allemaal hard nodig.
Dit is natuurlijk voor heel veel sectoren belangrijk zoals de horeca en de theaters. Maar ook Classic Young Masters kijkt er enorm naar uit om onze jonge talenten weer bezig te zien op de verschillende concertpodia. We zijn dan ook druk bezig met het opzetten van meerdere concerten en projecten om in het najaar weer volle kracht vooruit te kunnen.
Ter promotie voor de stichting is er een korte introductiefilm gemaakt. Middels dit filmpje hopen we zoveel mogelijk mensen te bereiken en in het kort te laten zien waar Classic Young Masters voor staat. Leuk om aan uw familie, vrienden, kennissen of zakelijke relaties door te sturen. Als u op deze link klikt krijgt u het filmpje te zien:

Afronding selectieprocedure CYM-talenten

Achter de schermen wordt er momenteel nog enorm hard gewerkt om de definitieve selectie van de talenten 2021 af te ronden. Door het overweldigend aantal aanmeldingen duurt het iets langer dan we gewend zijn, maar we zijn natuurlijk heel blij dat er zoveel jonge muzikanten zijn die zich willen aansluiten bij de familie van Classic Young Masters. Het blijkt maar weer dat onze stichting waardevol werk heeft verricht en steeds meer jonge musici behoefte hebben aan een persoonlijke begeleiding en coaching op maat.

Classic Young Masters kijkt weer vooruit.

Op 7 november zullen deze laureaten gepresenteerd worden in de Rotterdamse Doelen waar ik u van harte voor wil uitnodigen, dus zet deze datum alvast in uw agenda.
Deze projecten kosten helaas allemaal veel geld. Wij worden financieel ondersteund door verschillende fondsen maar dat is helaas in deze tijd niet meer voldoende. Wij zijn dan druk bezig met een sponsorplan zodat onze stichting de gewenste groei kan doormaken. Wij willen ons blijven ontwikkelen en baanbrekende trajecten opzetten. Hiervoor hebben we uw steun hard nodig. Daarom breng ik graag de mogelijkheden om ons financieel te ondersteunen bij u onder de aandacht.

Wordt vriend van ClassicYoungMasters.                                                                                                                   
U kunt onze stichting steunen door vriend te worden. Hierbij kunt u kiezen tussen 3 varianten:
O Vriend (€75,- per jaar)
U ontvangt 50% korting op 2 entreeplaatsen van het Laureatenconcert en de Meesterproef.
O Supervriend (€125,- per jaar)
U ontvangt 2 vrijkaarten voor het Laureatenconcert en de Meesterproef en 50% korting voor uw gasten.
O VIP-vriend (200,- per jaar)
U ontvangt 3 vrijkaarten voor het Laureatenconcert en de Meesterproef en 50% korting voor uw gasten. Wij verwelkomen u graag op onze VIP-ontvangst. Daarnaast is het mogelijk om een naamsvermelding te krijgen in het programmaboek.

Bij een toezegging voor 5 jaar is uw bijdrage volledig aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Daarvoor sturen wij u een (gedeeltelijk ingevuld) formulier toe. De betalingsverplichting, en uw recht op aftrekbaarheid, ontstaat pas nadat wij van u het formulier ingevuld en getekend terug hebben ontvangen. 
Natuurlijk bent u vrij om voor jaarlijkse opzegbaarheid te kiezen. Dan vervalt wel de mogelijkheid om uw bijdrage af te trekken (wettelijke bepaling).

Gift aan een culturele ANBI? Extra aftrek                                                        

Een culturele ANBI is bezig met kunst en cultuur. Een gift aan een culturele ANBI zoals Classic Young Masters mag u bij het berekenen van de aftrek met 25% verhogen tot een maximum van € 1.250 per jaar.  De extra aftrek geldt voor periodieke giften én voor gewone giften. Bij gewone giften houdt u wel rekening met de drempel en het maximum. 

Voorbeeld: periodieke gift aan een culturele ANBI                                                                                                  
U doet een periodieke gift van € 500 aan een culturele ANBI. U mag de aftrek met 25% verhogen, dus met € 125. Daarmee blijft u ruim onder de € 1.250 waarmee u de aftrek maximaal mag verhogen. Dat betekent dat u € 625 (€ 500 + € 125) mag aftrekken.
Uiteraard kunt ook Stichting Classic Young Masters ondersteunen met een éénmalige donatie.              U kunt dit bedrag overmaken op IBAN: NL98 RABO 0344 9511 46 t.n.v. Classic Young Masters

Actie:
Bent u al vriend? Dan willen wij u vragen om bovenstaande onder de aandacht te brengen binnen uw netwerk en ze uit te nodigen om vriend te worden van Classic Young Masters. Als beloning voor het aanbrengen van een nieuwe vriend krijgt u dan eenmalig 2 extra kaartjes voor één van onze concerten!
Behalve het hier omschreven zijn er ook andere sponsormogelijkheden beschikbaar, waarover wij u graag informeren. Zo kunt u bijvoorbeeld een evenement of een talent adopteren, waarbij uw bedrijfsnaam aan dat specifieke evenement of talent gekoppeld wordt. U kunt hiervoor contact opnemen met ondergetekende via het telefoonnummer: 06-22203748 of per mail: zakelijk@classicyoungmasters.nl
Wij willen onze talenten graag blijven ondersteunen om zich verder te ontwikkelen en hopen dat u ons hierbij kan helpen!
Ik dank u voor de aandacht en we kijken er naar uit u weer te zien bij een van onze concerten.


Met muzikale groeten,
Jos Schroevers, directeur Classic Young Masters

  

Steun ons

Vriend Partner Doneer

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren