Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

'GEDREVEN DOOR TALENT, VERBONDEN IN CREATIVITEIT'

Classic Young Masters op het podium van Bij ons in Breda op 13 juli!

Classic Young Masters presenteert zich tijdens Breda Buiten op ’t Zoet terrein met een veelzijdig en verrassend programma. De jonge talenten zullen laten zien en horen dat klassieke muziek voor iedereen aantrekkelijk kan zijn. Door het verbinden met andere sectoren, disciplines en stromingen wordt hoorbaar dat klassieke muziek interessant en tijdloos is. Ook klassieke muziek blijft zich ontwikkelen en wordt beïnvloed door alles wat om ons heen gebeurt.

Samenwerking met ondersteuning van uniek talent.

Samen met Classic Young Masters presenteert Breda Buiten klassieke muziek op een zeer hoog niveau door jonge talenten in een ontspannen setting. Het festival biedt op 13 juli een podium aan jong, aanstormend talent en daarom is de combinatie tussen Breda Buiten en Classic Young Masters een prachtige match.

Classic Young Masters, een nieuwe organisatie in Breda

Classic Young Masters is een nieuwe speler in het Bredase culturele veld. Deze stichting richt zich op het scouten en coachen van talentvolle jonge musici in die zich graag willen ontwikkelen tot professioneel musicus en is daarmee uniek in Nederland.

Classic Young Masters maakt deze talenten wegwijs en geeft advies op maat om te helpen met de juiste keuze en ontwikkeling. Dit alles natuurlijk met als doel om hen uiteindelijk tot bloei te laten komen in de (inter)nationale muziekwereld.
 

De Classic Young Masters op 13 juli:

Fee Suzanne de Ruiter (mezzosopraan) en Gulmira Issabekova (piano)
Inge van Grinsven (harp)
Jules Baeten (klarinet) Elizabeth Rikken (piano)
Julian van der Linden (alt- sopraan- baritonsaxofoon)
Daphne Wesseling (alt-sopraan-baritonsaxofoon)
Thomas Dulfer (fagot)
Deborah Witteveen (alt-sopraan-baritonsaxofoon)

Bent u er ook bij?

Kaarten voor dit prachtige evenement kunt u bestellen via  bij ons in Breda

Wij kijken uit naar uw komst.

 

Steun ons

Vriend Partner Doneer

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren