Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

'GEDREVEN DOOR TALENT, VERBONDEN IN CREATIVITEIT'

#Beethoven Challenge - Show your talent en doe mee!

Heb jij ook een verborgen talent en wil jij op een creatieve manier een klassiek muziekstuk in een modern jasje gieten? Dan daagt Classic Young Masters jou uit om mee te doen aan de #BeethovenChallenge!

Wat moet je doen?

Maak een kort filmpje waarin je het bekende thema uit de beroemde Symphonie nr. 5 van Beethoven op een ludieke manier laat zien en deel deze op social media. Speel je bijvoorbeeld piano of een ander muziekinstrument? Of kun je goed breakdancen, rappen, een eigen house-nummer componeren, de bal hooghouden, op klompen dansen, op pannen slaan of heb je een ander talent? Het kan allemaal! Als het maar op Symphonie nr. 5 van Beethoven is. En hartstikke leuk als je er ook nog iets herkenbaars van Beethoven erbij doet zoals wilde haren (toupeer je haar, ga los met die hairspray). Daag daarna iemand uit (Mark Rutte op de piano, Tiesto for Beethoven, je broer/zus, klasgenoten, (schoon)moeder) om dit ook te doen!

De stappen:

  1. Bedenk hoe je op een creatieve manier het bekende thema uit de Symphonie nr. 5 van Beethoven kunt uitvoeren
  2. Voeg hier een typisch Beethoven-element aan toe (doe bijvoorbeeld iets geks met je haar)
  3. Maak  een kort filmpje van ongeveer 15 seconde
  4. Post deze op social media (Youtube, Instagram, Tik Tok etc.) met de hashtag #BeethovenChallenge, daag hierbij iemand uit om hetzelfde te doen.
  5. Mocht je onze jonge talenten willen steunen, doe dan een vrijblijvende donatie via www.geef.nl/nl/actie/beethovenchallenge. Meer over onze organisatie lees je hieronder en op de website.

Steun ons

Onze filmpjes

Onze talenten en de meiden van Chicks and the City (derde filmpje) zijn jullie voorafgegaan en hebben ook meegedaan aan de #BeethovenChallenge!

Waarom

Klassieke muziek is voor jong en oud! Met de #BeethovenChallenge wil Classic Young Masters klassieke muziek onder de aandacht brengen bij een bredere doelgroep en laten zien dat klassieke muziek ook op een creatieve en speelse manier beleefd kan worden, ieder vanuit zijn of haar eigen talent!

Wist je dat in 2020 de geboorte van Beethoven 250 jaar geleden wordt gevierd? Om dit alvast te vieren is voor de challenge een stuk van Beethoven gekozen. 

Doneer

Wil je onze stichting ondersteunen, dan kun je een donatie doen via www.geef.nl/nl/actie/beethovenchallenge

We zijn een kleine stichting met beperkte middelen. De donatie is bestemd voor de ondersteuning en begeleiding van onze jonge talenten. 

Steun ons

Over ons

Classic Young Masters begeleidt jonge musici (14-21 jaar) naar een balans in persoonlijke en muzikale ontwikkeling. Door het ontwikkelen van die competenties die naast heel goed musiceren nodig zijn voor een carrière als professioneel musicus;  fysieke en mentale ontwikkeling, beroepspraktijk, publiciteit en marketing, ondernemerschap en maatschappelijke relevantie.

Steun ons

Vriend Partner Doneer

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren