Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

'GEDREVEN DOOR TALENT, VERBONDEN IN CREATIVITEIT'

Begeleidingstraject

Het begeleidingstraject duurt twee jaar en bestaat uit twee onderdelen.

Individuele begeleiding

Een pakket op maat; persoonlijke ondersteuning in kennis en financiële ondersteuning voor de Classic Young Masters.

Gedurende twee jaar kunnen de geselecteerde talenten, de ouders en de vakdocent gebruik maken van de adviezen van de directeur, mentoren en adviseurs van Classic Young Masters en van de expertise van specifieke vakmensen uit het netwerk van Classic Young Masters.

Groepsbegeleiding

Begeleiding in groepsverband voor alle laureaten;

  • Concerten op mooie locaties
  • Bijzondere projecten met musea
  • Een Personal Entrepeneurship Program speciaal voor de Laureaten van CYM samengesteld
  • Het jaarlijkse Laureatenconcert op het ss Rotterdam. Hierbij vormen de laureaten ensembles. Overdag begeleid door professionals en ‘s avonds spelen voor het publiek.

Het belangrijkste uitgangspunt voor CYM is dat alles wat door ons wordt aangeboden van toegevoegde waarde moet zijn voor de ontwikkeling van de laureaat; verder zijn alle innovaties mogelijk.

CYM werkt samen met het RPhO, Sinfonia Rotterdam, Nedpho, Marinierskapel der Koninklijke Marine, Veerhavenconcerten, Scheepsvaartkwartierconcerten, Grachtenfestival Amsterdam, Klassiek op het Amstelveld en concertorganisaties in heel Nederland.

CYM maakt verbinding met musea (in een combinatie van beeldende kunst en muziek), zoals met de Kunsthal en Museum Boijmans van Beuningen, de Hermitage Amsterdam, FOAM, Dordrechts Museum.

CYM werkt vaak samen met opleidingsinstituten in het culturele veld zoals Nederlandse conservatoria en andere kunstvakopleidingen (beeldende kunst en dans).

Steun ons

Vriend Partner Doneer

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren