Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

'GEDREVEN DOOR TALENT, VERBONDEN IN CREATIVITEIT'

Annulering Groovy Young Talents Connected

Beste vrienden van Classic Young Masters,
 
Na een geweldige Meesterproef op 7 november jl. hebben we een minder mooi bericht.
Helaas hebben we, in overleg met theaters Tilburg, moeten besluiten de voorstelling van 14 november a.s. "Groovy Young Talents Connected" te annuleren. 
Dit besluit hebben we genomen omdat de theaters zien dat de kaartverkoop overal weer flink terugloopt nu het aantal corona-besmettingen juist oploopt.
Het publiek mijdt dus de theaters en concertzalen opnieuw, omdat men toch voorzichtiger is geworden na de laatste persconferentie en wellicht verwacht dat er vrijdag 12 november meer maatregelen aangekondigd gaan worden.
We hebben goede hoop dat we dit concert volgend jaar alsnog kunnen uitvoeren, maar voor nu is dit het meest verstandige beslissing zodat niemand financieel het schip in gaat.
 
We hopen op uw begrip en houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom onze concerten.
 

2020 vervolgCYM is volop bezig met het werven van de benodigde financiële middelen om de musici zo goed mogelijk op weg te helpen. Het is fijn dat merken dat er veel mensen zich hiervoor willen inzetten. Mocht u ook suggesties hebben of misschien graag een bijdrage willen leveren neemt u dan vooral cotnact op met Maria Croese, directeur maria@classicyoungmasters.nl  Vanaf februari krijgen we ook nieuwe ondersteuning op kantoor door 2 vrijwilligers met wie u ongetwijfeld nog zult kennismaken. Daarnaast is er iemand aangetreden om de boekhouding in 2020 voor ons te doen en Anna Kuiper onze mentor gaat een deel van de concertorganisatie op zich nemen.  Allemaal waardevolle vrijwillige inzet!  Heel veel dank!   

Steun ons

Vriend Partner Doneer

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren