Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

'GEDREVEN DOOR TALENT, VERBONDEN IN CREATIVITEIT'

Steun ons

Kernkwaliteit voor Classic Young Masters is het koesteren van onderscheidend vermogen: men mag heel erg goed  zijn. Om de top te bereiken MOETEN de jonge talenten het hoofd boven water kunnen houden in een internationale concurrentie. Ook hebben de jonge talenten de functie van rolmodel; jongeren die dromen realiseren zijn een inspiratiebron voor leeftijdgenoten! Dit vraagt van de jonge talenten om een balans tussen muzikale en persoonlijke ontwikkeling.


Classic Young Masters is een privaat initiatief dat voornamelijk door bijdragen van private partijen gefinancierd wordt.

Uw STEUN

VRIEND worden is mogelijk vanaf € 75 per jaar. U kunt ook kiezen voor Supervriend of VIPvriend. Ook kunt u partner van Classic Young Masters worden.

Vraagt u hiervoor informatie op bij Jos Schroevers directeur, zakelijk@classicyoungmasters.nl

Bij een toezegging voor 5 jaar is uw bijdrage volledig aftrekbaar voor de inkomstenbelasting. Daarvoor sturen wij u een (gedeeltelijk ingevuld) formulier toe. De betalingsverplichting, en uw recht op aftrekbaarheid, ontstaat pas nadat wij van u het formulier ingevuld en getekend terug hebben ontvangen.

Natuurlijk bent u vrij om voor jaarlijkse opzegbaarheid te kiezen. Dan vervalt wel de mogelijkheid om uw bijdrage af te trekken (wettelijke bepaling).

Gift aan een culturele ANBI? Extra aftrek

Een culturele ANBI is bezig met kunst en cultuur. Een gift aan een culturele ANBI zoals Classic Young Masters mag u bij het berekenen van de aftrek met 25% verhogen tot een maximum van € 1.250 per jaar

De extra aftrek geldt voor periodieke giften én voor gewone giften. Bij gewone giften houdt u wel rekening met de drempel en het maximum.

Vriend € 75

U ontvangt 50% korting op 2 entreeplaatsen van het Laureatenconcert en de Meesterproef.

Vriend

Supervriend € 125

U ontvangt 2 vrijkaarten voor het Laureatenconcert en de Meesterproef en 50% korting voor uw gasten.

Supervriend

VIPvriend € 200

U ontvangt 3 vrijkaarten voor het Laureatenconcert en de Meesterproef en 50% korting voor uw gasten.

Wij verwelkomen u graag op onze VIP-ontvangst. U krijgt een naamsvermelding in het programmaboek.

VIPVriend

Partner worden

Het is mogelijk vanuit uw organisatie een Classic Young Master te adopteren. De keuze maakt u zelf op basis van uw appreciatie van de presentatie van de jonge meester. Het bedrag dat u doneert komt ten goede aan de begeleiding van het door u gekozen talent.
Wij hebben mooie pakketten voor u samengesteld.

Meerjarige ondersteuning
Er zijn verschillende mogelijkheden die wij graag op maat aanbieden.
Voor beide opties kunt u contact opnemen met de directeur Jos Schroevers, zakelijk@classicyoungmasters.nl / 0622203748

Alle donateurs en partners krijgen automatisch de nieuwsbrief

De Stichting Classic Young Masters is aangemerkt als culturele ANBI ofwel Algemeen Nut Beogende Instelling met een cultureel
karakter. Dat betekent dat donateurs giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting kunnen aftrekken, met inachtneming van
de daarvoor geldende regels. Ga voor meer informatie naar de website van de Belastingdienst.

Met dank aan:

Dr. Hendrik Muller’s Vaderlandsch Fonds, Gemeente Rotterdam, Stichting Van Rees Klatte, World Trade Center Rotterdam, STOER, Gilles Hondius Foundation, Buro Rietveld, Post & Co P&I B.V. Van Uden Group, ss Rotterdam, Stichting Van Zadel de Rooij, Readme signing, Liberaxion, Loyens & Loeff, Ten Holter Noordam, Thurkow Fonds, Stichting Transtec/ van Hessen- Addesson, Telefoonaanname.nl,  Erasmusstichting, Van Cappellen stichting, Stichting van Pernis Gelderblom,  Male Models Netherlands, De Doelen Rotterdam, Avantage
Vrienden van Classic Young Masters
Samenwerkende partners: Sinfonia Rotterdam, Nederlands Philharmonisch Orkest, Marinierskapel der Koninklijke Marine, Rosa Spierhuis,

 

Steun ons

Vriend Partner Doneer

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren