Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

'GEDREVEN DOOR TALENT, VERBONDEN IN CREATIVITEIT'

Steun ons

Kernkwaliteit voor Classic Young Masters is het koesteren van onderscheidend vermogen: men mag heel erg goed  zijn. Om de top te bereiken MOETEN de jonge talenten het hoofd boven water kunnen houden in een internationale concurrentie. Ook hebben de jonge talenten de functie van rolmodel; jongeren die dromen realiseren zijn een inspiratiebron voor leeftijdgenoten! Dit vraagt van de jonge talenten om een balans tussen muzikale en persoonlijke ontwikkeling.


Classic Young Masters is een privaat initiatief dat voornamelijk door bijdragen van private partijen gefinancierd wordt.

Uw STEUN

VRIEND worden is mogelijk vanaf € 65 per jaar. U kunt ook kiezen voor Supervriend of VIPvriend. Ook kunt u partner van Classic Young Masters worden.

U kunt ons ook steunen als vrijwilliger

Financieel onderlegde dame of heer die ons wil helpen met de boekhouding, de BTW aangifte en het opstellen van de jaarrekening. De tegenprestatie bestaat uit  af en toe een plezierige ochtend met koffie en taart op ons kantoor en toegang tot de activiteiten van CYM. Gemiddeld genomen neemt dit aan tijd ongeveer 1/2 dag per maand in en 1x per 3 maanden een uurtje extra voor de BTW aangifte in januari moet de jaarrekening opgesteld:  1 dag werk.

Concertorganisatie
Voor de organisatie van concerten van onze laureaten is Classic Young Masters op zoek naar een vrijwilliger, die een halve dag in de week, op het kantoor in Rotterdam ons team wil komen versterken. Het gaat om de concerten zoals deze vermeld in de agenda, mooie locaties, geweldige musici en fraaie programma's. Onderdeel van deze taak is ook het bijwonen van de concerten, altijd leuk! 

Secretariële ondersteuning

Onderdeel zijn van een klein enthousiast team, zonder baas en met eigen verantwoordelijkheid. Goede kennis van de Nederlandse taal. Kunnen werken met Word, Excell en Outlook. 12 uur per week te verdelen in overleg. Je mag meegenieten van alle activiteiten!

Als u denkt: “hee dat is leuk om bij deze stichting betrokken te zijn”,  meld u dan bij Anneke Jansen projectmanager via info@classicyoungmasters.nl of bij de directeur Maria Croese; maria@classicyoungmasters.nl

Vriend € 65

U ontvangt 50% korting op 2 entreeplaatsen van het Laureatenconcert en de Meesterproef.

Vriend

Supervriend € 125

U ontvangt 2 vrijkaarten voor het Laureatenconcert en de Meesterproef en 50% korting voor uw gasten.

Supervriend

VIPvriend € 200

U ontvangt 3 vrijkaarten voor het Laureatenconcert en de Meesterproef en 50% korting voor uw gasten.

Wij verwelkomen u graag op onze VIP-ontvangst. U krijgt een naamsvermelding in het programmaboek.

VIPVriend

Partner worden

Het is mogelijk vanuit uw organisatie een Classic Young Master te adopteren. De keuze maakt u zelf op basis van uw appreciatie van de presentatie van de jonge meester. Het bedrag dat u doneert komt ten goede aan de begeleiding van het door u gekozen talent.
Wij hebben mooie pakketten voor u samengesteld vanaf € 1500. Hiervoor kunt u contact opnemen met Maria Croese.
info@classicyoungmasters.nl

Meerjarige ondersteuning
Er zijn verschillende mogelijkheden die wij graag op maat aanbieden. U kunt hiervoor contact opnemen met Maria Croese
info@classicyoungmasters.nl

Alle donateurs en partners krijgen automatisch de nieuwsbrief

De Stichting Classic Young Masters is aangemerkt als culturele ANBI ofwel Algemeen Nut Beogende Instelling met een cultureel
karakter. Dat betekent dat donateurs giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting kunnen aftrekken, met inachtneming van
de daarvoor geldende regels. Ga voor meer informatie naar de website van de Belastingdienst.

Met dank aan:

Soroptimist International, Dr. Hendrik Muller’s Vaderlandsch Fonds, Dividere Foundation, Gemeente Rotterdam, Stichting Van Rees Klatte, World Trade Center Rotterdam, Rens-Holle Stichting, STOER, Gilles Hondius Foundation, Buro Rietveld, Post & Co P&I B.V. Van Uden Group, ss Rotterdam, Stichting Van Zadel de Rooij, Readme signing, Liberaxion, Loyens & Loeff, Ten Holter Noordam, Thurkow Fonds, Stichting Transtec/ van Hessen- Addesson, Telefoonaanname.nl,  Erasmusstichting, Van Cappellen stichting, Stichting van Pernis Gelderblom,  Male Models Netherlands, De Doelen Rotterdam, Avantage
Vrienden van Classic Young Masters
Samenwerkende partners: Sinfonia Rotterdam, Nederlands Philharmonisch Orkest, Marinierskapel der Koninklijke Marine, Rosa Spierhuis, Live Music Now

 

Steun ons

Vriend Partner Doneer

 

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren